Konceptet

 

MorfarsMoustache.dk blev etableret i 2008, og tilbyder et stort online sortiment af unikt vintage tøj og -tilbehør til både herrer, damer og børn.

Tøjet er hentet hjem fra Danmark, resten af Europa og USA, og sortimentet repræsenterer brugt tøj og tilbehør fra ca. 1940-1990'erne.

Vi lægger nye vintage skatte på hjemmesiden flere gange om ugen, så der altid er et opdateret varesortiment.

Morfar har også sit eget tøjmærke "MadeByMorfar" - som tilbyder unika varer opsyet af vintage og genbrugsmaterialer, ofte efter originale vintage snitmønstre.

Vores højeste ønske er at kunne berige med en vintage verden fuld af retro, hygge, ægthed og historie. Med stort hjerte for en svunden tid, lægger vi vægt på nostalgi og originalitet.

Morfar sælger ikke blot tøj, Morfar sælger oplevelser; tøj med historie!Bæredygtigt fundament


Vores koncept bygger på et bæredygtigt fundament og vi forsøger derudover i så mange aspekter så muligt, at anvende miljøvenlige produkter.

 - At handle genbrugstøj er i sig selv bæredygtigt, da der ikke støttes produktion af nyt tøj og dermed miljøbelastning i form af forbrug af bl.a. store mængder vand og kemikalier.

- Vi anvender så vidt muligt kun genbrugs- og miljøvenligt pakkeemballage.
   * Morfars forsendelsesposer er fremstillet af 100% genanvendt plastfolie, der ikke indeholder naturskadelige stoffer.

   * Vi får doneret bobleplast  og luftpuder af lokale forretninger der har fået tilsendt varer, og dermed bliver det genanvendt i stedet for at blive smidt ud.

   * Både vores labelposer og papkasser er FSC mærket.

   * Vores fakturapapir, flyers og indpakningspapir er lavet af genbrugspapir.  

 

-  Vi vasker ikke tøjet før det kommer på webshoppen, for at skåne miljøet for store mængder vand. Kun det som virkelig trænger.

 

-  Vi køber en stor del af vores tøj til videresalg i Danmark. Dermed sparer vi miljøet for forureningen fra længere transport.

 

-  Hvis vi har tøj der har huller eller er gået i stykker, smider vi det sjældent ud, men sælger det i stedet som 2. sortering. Hvis en vare dog er alt for medtaget til videresalg, klipper vi gerne knapper eller andet af vi kan bruge til reparationer.  

 

- Størstedelen af de vareprøver eller firmagaver vi medsender i pakkerne, er økologisk eller miljøvenligt produceret. Fx. er vores kuglepenne med logo lavet af papir som gør dens ydre skal 100% biologisk nedbrydelig.

 

- Vi stiller krav til at de nyproducerede produkter vi vælger at sælge på hjemmesiden, SKAL være miljøvenligt fremstillet. Lige nu sælger vi strømpebukser fra Swedish stockings der er lavet af genanvendt nylon og produceret under miljøvenlige forhold. 

 

Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed mere bæredygtigt. Hvis du har et godt forslag til hvordan vi kan blive endnu bedre er du altid velkommen til at skrive til os. 

 

Holdet bag MorfarsMoustache.dk: