Mofferiet (fysisk butik)

 

Morfar har en dejlig gårdbutik i udkanten af Slagelse - en vidunderlig og magisk vintage verden han har valgt at kalde Mofferiet!

I Mofferiet kan du lade dig friste af en masse lækkert vintage tøj (et andet udvalg end det på hjemmesiden) samt et godt udvalg af retro og antikke finurligheder. 

Har du forelsket dig i noget fra hjemmesiden, har du mulighed for at reservere varer herfra, så de ligger klar til dit besøg i butikken. Du ligger blot de ønskede varer i kurven som ved normal bestilling. Ved leverings mulighederne vælger du "Reservation/Afhentning i Mofferiet" og tilføjer i kommentarfeltet hvornår du ønsker at komme og prøve. Du kan reservere varer i 7 dage. 

 

Åbingstider i Mofferiet:

 

Torsdag kl. 18-20

Lørdag kl. 10-16

 

Du finder gårdbutikken på adressen: Holbækvej 71, 4200 Slagelse.

Der går bus lige til døren (420R - stoppested ved Vedbynørrevej).

Vil du følge lidt med i hvad der sker i Mofferiet kan du følge butikken på Facebook lige her eller på Instagram lige her.  (bemærk at disse links er til at følge vores fysiske butik - vil du følge med i nyheder fra vores online webshop kan du følge på FB lige her og IG lige her.)Morfar glæder sig til at byde dig velkommen i hans vidunderlige vintage univers! :-)Opkøb af varer

 

OBS: vi opkøber desværre ikke fra private i øjeblikket.


Vi opkøber gerne varer fra private, vi henstiller dog til følgende forholdsregler:  

- vi vurderer en købspris på de sager du har med udfra vores koncept og vores kundegruppe. Vi beder dig respektere denne pris, og anbefaler dig evt. at indhente priser hos forskellige forhandlere, da der kan være stor forskel på det tilbudte beløb.

- som udgangspunkt opkøber vi kun vintage tøj fra private der har mere end 40-50 år på bagen, dvs. fra ca. 1960erne og ældre. Jo ældre og mere velholdt tøjet er, jo højere pris kan vi tilbyde dig. 

- selvom vi handler med brugte sager, er vi en virksomhed der betaler både moms og skat. Vi bruger desuden tid på hver enkelt stykke tøj, som ofte skal have en vask, reperation og. lign. inden det sættes til salg. Dette beder vi dig huske på, når vi tilbyder dig en købspris for dine sager. 

 

- Kontakt os gerne på mail inden, og gerne med vedhæftede billeder. Her kan vi evt. også aftale en tid vi har mulighed for at kigge på varerne.

- Sidst, men ikke mindst, ønsker vi at du skal vide, at vi sætter en stor ære i at være meget ærlige omkring købs/salgpriser og efterfølgende avance. Vi snyder ikke, og fortæller ofte hvad vi har i sinde selv at tage for varen ved videresalg.