• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

En grøn en af slagsen

oprettet d.

 

Der er noget der ulmer. 

Det er grønt. 

Det er fællesskabende. 

Det er optimistisk. 

Og det er noget Morfar kan lide. 

 

Og så ligger det på en fredag, der, for nogle, også er sort. 

 

Har du allerede gættet hvad det er? 


JA! Det er det vidunderlige begreb Grøn Fredag! To ord der klinger rigtig godt sammen i Morfars gamle ører. Du har sikkert allerede gættet, hvad prædiken herunder kommer til at handle om, men Morfar vil nu alligevel lige komme med opsangen der ligger hans hjerte så nær. 

 

Grøn fredag er naturligvis en fornuftig pendant til den den successfulde Black Friday, der virkelig har holdt sit indtog her i Danmark de sidste par år. Nu er det jo sådan, at Morfar godt kan lide genbrug. Men nu er det jo ikke sådan, at Morfar er imod en dag med fokus på gode tilbud og øget handel, selvom det er ny-producerede varer. For selvom en rigtig god grund til at handle genbrug er pga. det miljøvenlige perspektiv (da man undgår overforbrug, masseproduktion og brug-og-smid-væk), kan man også sagtens handle miljøvenligt med nye varer.

 

Grøn Fredag er altså flere steder et spirende koncept, hvor omdrejningspunktet er at handle mere miljøvenligt. Man kan handle miljøvenligt på mange måder. Morfar har herunder lavet en kort og overskuelig tjekliste til dig der gerne vil handle med lidt grønnere briller. 

 

  • Køb økologisk - både det der kan spises og det der kan bæres på kroppen. På denne måde støtter du også producenternes meningsfulde arbejde, således at det forhåbentlig i fremtiden, bliver en mere naturlig del af den genrelle handel/producering. 
  • Køb med omtanke - har du nu virkelig brug for det? 
  • Køb kvalitet - det er så simpelt; bedre kvalitet giver længere levetid og mindre behov for udskiftning.

 

Okay - måske skal der egentlig 4 punker på listen, for selvfølgelig skal der da også handles GENBRUG! Når du handler genbrug, kan du være helt sikker på, at du ikke er skyld i yderligere udledning af miljøskadelige ting og sager. Og når du så lige handler genbrug, så kan du jo ligeså godt handle VINTAGE - så får du nemlig ofte lidt ekstra god kvalitet samt et unikt udtryk oveni hatten. 

 

Ja - man får helt lyst til at forkæle sig selv på sådan en international Black Friday, men i Morfars hjerte gælder det i det store og hele om at forkæle en helt speciel, gammel dame - og nej, det er ikke mormor - Morfar mener naturligvis vores smukke Moder Jord.

 

For i sidste ende, er det altså hende der bestemmer.

 

Rigtig glædelig GRØN FREDAG til alle jer derude! 

 

PS. - Morfar fejrer selvfølgelig GRØN FREDAG med at give 20% rabat på hele webshoppen d. 24/11-17! (brug koden "grøn fredag" ved bestilling)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar