Hvordan man fanger en mand

oprettet d.

Hvordan man fanger en mand. 

 

Hvis du som pige går og tror, at du har helt tjek på det der med at være tiltrækkende overfor det modsatte køn - så kan du højst sandsynligt godt tro om igen. Vi fik ihvertfald lidt af en alvorlig øjenåbner, da vi forleden læste en meget oplysende artikel fra Ugebladet Tempo anno 1960 med overskriften "Hvordan man fanger en mand". Vil du have et par gode råd med i farten, så læs blot videre - Morfar garanterer god vejledning som helt sikkert virker.... hvis du vil fange en mand som de gjorde i 1960erne ;)

 

Artiklen bygger på en masse anbefalinger fra miss Candy Jones, tidligere Amerikas forsidepige nr. 1 og leder af en berømt skønheds-og charmeskole. Her har hun "i en hals snes år haft en skole for skønhed og charme, hvor hun har høvlet, filet og poleret tusinder af kvinders ru kanter bort". 

 

Miss Candy Jones udtaler følgende, om det vigtigste hun lærer sine elever: "Jeg vil tro, at det vigtigste, vi lærer dem, er, at det at være kvinde er et job, som nok kan lægge beslag på en kvindes tid. Den pige, som bare vågner op, børster sit hår, smutter i en kartoffelsæk og derefter går gennem gaden med mænd myldrende i sit kølvand, er et så godt som ukendt fænomæn. Hvis en kvinde ønsker, at mænd skal lægge mærke til hende, må hun gøre et arbejde for det. Det er måske sørgeligt, men det er sandt". 

 

I artiklen gør Miss Candy Jones yderligere opmærksom på, hvor vigtigt det er for den unge pige, hele tiden at være forberedt, da unge mænd er så tilfældige, man ved aldrig hvornår de dukker op; teenageren bør derfor ikke "sjoske rundt hjemme og se ud som noget der hentet frem fra en fugtig høstak. Hun må lære, hele tiden at se så godt ud, som hun kan, for hun ved jo ikke, hvornår den kønne, skægløse, sortkrøllede fyr fra hendes drømme måske er der". 

 

Udover udseende og skikkelse, der bliver nævnt som af det vigtigste når en mand skal fanges, er der også andre vigtige faktorer som spiller ind:

 

En kvindes tale

Man skal tale korrekt; ikke virke dum eller selvoptaget. Og så skal en kvinde lære at lytte, da alle jo ved at mænd elsker at tale om sig selv. (det står der altså!) 

Ikke tale nedsættende om andre piger

Begynder man som kvinde at rakke ned på en anden pige, vil manden trække sig ind i sig selv. Mænd, må man derimod bagtale så meget man lyster - mænd vil sluge det!

Sport

Det er et dobbeltvirkende våben som kvinde at være god til sport - det giver en fælles interesse og gør hende mere tiltrækkende. Man må dog ikke overdrive, så anstrengelserne kan ses på øjnene eller så huden bliver vejrbidt.

 

Afslutningsvis har Miss Candy Jones givet 8 konkrete råd til kvinden under 21 år, og ligeledes til kvinden over 21 år. Her kommer de to bedste indenfor hver kategori: 

 

Hvis de er under 21 år: 

1. Vær yndefuld. Lær korrekt gang. Hvis de kan træde ind i en stue på en charmerende måde, er en hel del af krigen vundet. 

2. Vær ren. Og den bedste måde, jeg kender, et stadig at bruge sæbe.

 

Hvis de er over 21 år:

1. Alle undgår en taber, også mænd (det er faktisk præcist citeret!)

2. Hvis der om Deres mund er et stramt 35-års træk, så få det væk. (også præcist citeret!)  

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar