Mofferiet

Husk at booke tid til dit besøg i Mofferiet - vi glæder os til at se dig :-)

 

Grundet corona-situationen er det nemlig i øjeblikket nødvendigt at booke tid til besøg i butikken, så vi kan undgå for mennesker herude på samme tid i vores lille tidslomme.

Du kan booke tid til at besøge butikken i vores "normale" åbningstid; hver lørdag kl. 10-16 - du kan booke en tid ved at skrive til os på mail: telegram_til@morfarsmoustache.dk eller ringe 30282304.

Ønsker du at afhente varer fra webshoppen her på adressen, så skriv endelig til os og aftal et tidspunkt - så sørger vi for at det hænger klar ved postkassen, så du selv kan køre forbi og snuppe det. 

OBS: Vi opkøber desværre ikke varer i øjeblikket.

 


 

I udkanten af Slagelse finder du vores fysiske udgave af MorfarsMoustache.dk - en vidunderlig og magisk vintage verden ved navn Mofferiet!

I Mofferiet kan du lade dig friste af en masse lækkert vintage tøj (et andet udvalg end det på hjemmesiden) samt et godt udvalg af retro og antikke finurligheder. 

Har du forelsket dig i noget fra hjemmesiden, har du mulighed for at reservere varer herfra, så de ligger klar til dit besøg i butikken. Du ligger blot de ønskede varer i kurven som ved normal bestilling. Ved leverings mulighederne vælger du "Reservation/Afhentning i Mofferiet" og tilføjer i kommentarfeltet hvornår du ønsker at komme og prøve. Du kan reservere varer i 7 dage. 

 

Du finder gårdbutikken på adressen: Holbækvej 71, 4200 Slagelse.

Der går bus lige til døren (420R - stoppested ved Vedbynørrevej).

Vil du følge lidt med i hvad der sker i Mofferiet kan du følge butikken på Facebook lige her eller på Instagram lige her.  (bemærk at disse links er til at følge vores fysiske butik - vil du følge med i nyheder fra vores online webshop kan du følge på FB lige her og IG lige her.)



Morfar glæder sig til at byde dig velkommen i hans vidunderlige vintage univers! :-)