Mofferiet

Morfar har en dejlig gårdbutik i udkanten af Slagelse - en vidunderlig og magisk vintage verden han har valgt at kalde Mofferiet!

I Mofferiet kan du lade dig friste af en masse lækkert vintage tøj (et andet udvalg end det på hjemmesiden) samt et godt udvalg af retro og antikke finurligheder. 

Har du forelsket dig i noget fra hjemmesiden, har du mulighed for at reservere varer herfra, så de ligger klar til dit besøg i butikken. Du ligger blot de ønskede varer i kurven som ved normal bestilling. Ved leverings mulighederne vælger du "Reservation/Afhentning i Mofferiet" og tilføjer i kommentarfeltet hvornår du ønsker at komme og prøve. Du kan reservere varer i 7 dage. 

 

Åbningstider:

Torsdag kl. 18-20

Lørdag kl. 10-16

 

OBS. Ovenpå regeringens udmelding har vi valgt at holde Mofferiet lukket til og med uge 15. 

Webshoppen er dog stadig åben og vi sender varer ud flere gange om ugen som vi plejer. 

 

Du finder gårdbutikken på adressen: Holbækvej 71, 4200 Slagelse.

Der går bus lige til døren (420R - stoppested ved Vedbynørrevej).

Vil du følge lidt med i hvad der sker i Mofferiet kan du følge butikken på Facebook lige her eller på Instagram lige her.  (bemærk at disse links er til at følge vores fysiske butik - vil du følge med i nyheder fra vores online webshop kan du følge på FB lige her og IG lige her.)Morfar glæder sig til at byde dig velkommen i hans vidunderlige vintage univers! :-)