Mofferiet

 

Vores fysiske butik (Mofferiet) lukker!

Det her bliver en af de rigtig svære tekster at skrive.

For ja – det er rigtigt. Vores fysiske butik, Mofferiet, lukker efter sommeren.

Det har IKKE været en nem beslutning!

Men webshoppen er vokset, og vi har brug for mere lagerplads til vores online del af virksomheden. Derfor må vi – med MANGE tårer i øjnene – meddele, at Mofferiet (vores fysiske butik) lukker d. 28/8-2021.

Det er hårdt for os, for vi har i løbet af de 5 år Mofferiet har ligget her i Slagelse, virkelig haft en dejlig tid. Vi har fået utrolig mange skønne, trofaste kunder, og vi er blevet taget så godt imod herude på Holbækvej, at vi næsten ikke havde turde drømme om det.

MEN vi er selvfølgelig også RIGTIG glade for at vores webshop har brug for mere plads; det er jo et godt tegn. Og det vil i fremtiden stadig være muligt at komme fysisk på besøg herude, men det kommer til at fungere mere som et showroom for de varer vi har på webshoppen. Yderligere info om det kommer senere, da vi jo selvfølgelig også har tusind andre ideer i støbeskeen til hvordan I kan besøge os på matriklen fremover :)

De sidste åbningsdage i Mofferiet vil være:

Lørdag d. 31/7

Lørdag d. 7/8

Lørdag d. 21/8

Lørdag d. 28/8

Det vil stadig være nødvendigt at booke tid til besøg – så skriv endelig til os, hvis du lige vil nå at moffe en sidste gang her på Holbækvej.

TUSIND TAK FOR 5 FANTASTISKE ÅR!

 


 

I udkanten af Slagelse finder du vores fysiske udgave af MorfarsMoustache.dk - en vidunderlig og magisk vintage verden ved navn Mofferiet!

 

I Mofferiet kan du lade dig friste af en masse lækkert vintage tøj (et andet udvalg end det på hjemmesiden) samt et godt udvalg af retro og antikke finurligheder. 

 

Du finder gårdbutikken på adressen: Holbækvej 71, 4200 Slagelse.

Der går bus lige til døren (420R - stoppested ved Vedbynørrevej).

 

Har du forelsket dig i noget fra hjemmesiden, har du mulighed for at reservere varer herfra, så de ligger klar til dit besøg i butikken. Du ligger blot de ønskede varer i kurven som ved normal bestilling. Ved forsendelses-valg vælger du "Ingen Fragt". Ved betaling vælger du om ønsker at betale med det samme, eller om du ønsker at vente med at betale til du afhenter/har prøvet varen. Du kan reservere varer i 7 dage. 

 

Vil du følge lidt med i hvad der sker i Mofferiet kan du følge butikken på Facebook lige her eller på Instagram lige her.  (bemærk at disse links er til at følge vores fysiske butik - vil du følge med i nyheder fra vores online webshop kan du følge på FB lige her og IG lige her.)

 

Morfar glæder sig til at byde dig velkommen i hans vidunderlige vintage univers! :-)