• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens navn: www.Morfarsmoustache.dk

CVR-nr: 31703379

Etablerings år: 2008

Adresse: Holbækvej 71, 4200 Slagelse

Tlf. Nr. 30282304

E-mail: Telegram_til@morfarsmoustache.dk

 

Betaling

MorfarsMoustache.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa Elektron, Maestro, Mastercard, JCB, Viabill og Mobilepay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen ekspederes og afsendes. MorfarsMoustache.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Alle beløb er DKK og inkl. brugt-moms.

 

Faktura

Vi har valgt ikke at medsende en udprintet faktura i ordrerne.

Dette har vi valgt for at blive endnu grønnere, da vi ved at spare på unødigt brug af papir, kan passe endnu bedre på miljøet.

Du vil derfor fremover kun kunne se din faktura pr. mail.

 

Kredit

Vi tilbyder kredit til starten af en måned. Det fungerer sådan, at du aflægger din bestilling og får tilsendt dine varer, men beløbet bliver først trukket pr. den første i den næstkommende måned.

Ønsker du at købe på kredit, skal du blot skrive "kredit til den 1" i kommentarfeltet ved ordreafgivelse.

Tilbuddet kan kun benyttes ved betaling med dankort og visa dankort.


Forbehold

Vi kan ikke garantere at varernes farver gengiver deres faktiske farve, idet dette kan afhænge af den individuelle computers indstillinger. Desuden tager vi forbehold for eventuelle tastefejl, og/eller udsolgte varer.
 

Brugt moms

Vi anvender brugt moms. Varerne på denne side sælges efter reglerne for brugt moms, hvilket i princippet kun betyder for dig, at du, som køber, ikke kan fradrage købsmomsen.