• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Om os

 

 

Hvem er vi?

 

MorfarsMoustache.dk har siden 2008 tilbudt et stort online sortiment af unikt vintage tøj og -tilbehør til både herrer, damer og børn.

Tøjet er hentet hjem fra Danmark, resten af Europa og USA, og sortimentet repræsenterer brugt tøj og tilbehør fra ca. 1940-1990'erne.


Du kan finde nye vintage skatte på hjemmesiden flere gange om ugen og vi gør vores bedste for at holde priserne på et niveau hvor alle kan være med.

Bag konceptet gemmer sig 3 vintage-entusiaster som brænder for at formidle en masse dejligt vintagetøj til nye ejere. Med stort hjerte for en svunden tid, lægger vi vægt på at ære alt det vidunderlige gamle tøj der er blevet gemt og elsket i mange år af deres forrige ejere. Vi elsker historien, kvaliteten, de tusindvis af forskellige udtryk og ikke mindst det miljøvenlige i tøj med mange år på bagen.

Vi sælger ikke blot tøj; vi sælger små stykker historier. 

Vores højeste ønske er at tilbyde dig et online vintage-univers hvor du selv kan mixe mellem de sidste 100 års mode-diller.

Hos os er der ingen regler for hvad der er moderne; hos Morfar bestemmer DU hvad der skal være moderne - i DIT klædeskab!