• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvem er vi

Vi er en dansk, passioneret webshop med et målrettet ønske om at kunne tilbyde dig og Danmark et stort, spændende udvalg af unikt og originalt vintagetøj.

Vi repræsenterer moden fra ca. 1940-00erne til hele familien.

 

Vi er ikke specialiseret i et bestemt årti eller stil – vi er tværtimod fascinerede af de mange muligheder og personlige udtryk som vintagetøj fra ALLE årtier kan give, når de mixes på kryds og tværs.

Vi elsker kvaliteten fra en tid hvor tøj ikke bare blev kasseret efter et par ganges brug, og tanken om det liv det har haft, før det kom i vores hænder.  Små "fejl", pletter og reparationer er kun med til at sætte fantasien i gang om hvilke oplevelser det måske har haft.

Vi sælger altså ikke blot tøj; vi sælger små stykker historier!

 

Miljøvenlighed er også en vigtig del af vores koncept – udover at give tøjet mulighed for en længere levetid, har vi stor fokus på at vores daglige drift af virksomheden er så miljøvenlig som mulig. Det kan du læse meget mere om lige her.

 

Vi har forhandlet vintagetøj under samme navn siden 2008, og for os er det ikke blot en levevej – det er en livsstil og en passion.

 

I dag er vi to søstre der driver virksomheden, og et af vores store mål er at det skal være nemt, tilgængeligt og trygt at handle genbrug hos os. Derfor bruger vi meget tid på at udvælge, tjekke igennem og beskrive vores varer så præcist som muligt, når vi flere gange om ugen opdaterer webshoppen med nye lækre varer. Vi bruger også tid på at reparere mindre fejl, manglende knapper og lignende.

 

Vi har desuden et godt samarbejde med mange kostumierer og stylister til både film, teater og TV-produktioner, da vi har et stort lager der ikke er repræsenteret på webshoppen.

 

Hvis du har lyst, kan du følge os på Instagram og Facebook; her kan du altid følge med i bl.a. nyheder på webshoppen, livet på vintage-kontoret, konkurrencer og meget mere.

Følg os på Instagram her og på Facebook her.

 

Tak til dig der følger med og handler hos os! Som lille virksomhed værdsætter vi hver en ordre utrolig højt :-) 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Kærlig hilsen

Rikke og Tine

 

RIKKE

Jeg startede webshoppen op i 2008 men interessen for vintagetøj har altid været der. Jeg er uddannet i en tøjbutik, og har derudover en uddannelse i Retail Management fra TEKO. Jeg elsker at være min egen chef, at være kreativ på de sociale medier og at dykke ned i alle de spændende fortællinger/historier som vintagetøj kan tilbyde. Som person holder jeg af alt der er lidt skævt og skørt; jeg synes det er dejligt når noget stikker ud fra normen. 

 

 

TINE

Jeg har været ansat siden 2015, men har fulgt med på sidelinien lige siden Rikke startede webshoppen op. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet indenfor faget i 10 år. Jeg har altid været kreativ og elsker at tænke ud af boksen, og det har jeg helt sikkert taget med mig i arbejdet hos MorfarsMoustache.dk. Jeg går selv i 90% genbrugs/vintagetøj og elsker bl.a. at reparere de gamle sager så de kan blive fine igen.