Opkøb af varer

Opkøb af varer

 

OBS. Vi har i øjeblikket meget på lager og holder derfor købestop en periode!


Vi opkøber gerne varer fra private, vi henstiller dog til følgende forholdsregler:  

- Da vi ofte bliver kontaktet med henblik på opkøb, henstiller vi til, at du/i kontakter os på mail (se kontaktoplysninger nederst på siden). Vedhæft gerne billeder af det du ønsker at sælge, samt prisidé. Her har vi også mulighed for at aftale en tid vi har mulighed for at kigge på varerne.

 

- vi vurderer en købspris på de sager du har med udfra vores koncept og vores kundegruppe. Vi beder dig respektere denne pris, og anbefaler dig evt. at indhente priser hos forskellige forhandlere, da der kan være stor forskel på det tilbudte beløb.

- som udgangspunkt opkøber vi kun vintage tøj fra private der har mere end 40-50 år på bagen, dvs. fra ca. 1960erne og ældre. Jo ældre og mere velholdt tøjet er, jo højere pris kan vi tilbyde dig. 

- selvom vi handler med brugte sager, er vi en virksomhed der betaler både moms og skat. Vi bruger desuden tid på hver enkelt stykke tøj, som ofte skal have en vask, reperation og. lign. inden det sættes til salg. Dette beder vi dig huske på, når vi tilbyder dig en købspris for dine sager. 

 

- Sidst, men ikke mindst, ønsker vi at du skal vide, at vi sætter en stor ære i at være meget ærlige omkring købs/salgpriser og efterfølgende avance. Vi snyder ikke, og fortæller ofte hvad vi har i sinde selv at tage for varen ved videresalg.