• Fri fragt over 499,-
 • Hurtig levering 1-3 hverdage
 • 14 dages fortrydelsesret

Morfar fylder 9 år

Oprettet d.

 

HURRAAA!

 

- Idag er det Morfars fødselsdag! 

Og han fylder 9 år! 

9 år? - og med overskæg tænker du? Hvordan hænger det nu sammen?

Okay, vi kommer nok ikke uden om det.. 

Vi har faktisk en lille hemmelighed at afsløre.. Men du må helst ikke sige det til for mange. Er du klar?..

 

Det er slet ikke en ældre herre med høj hat og cykelstyr der sender dig dit vintagefix fra webshoppen. BUM! Så er det sagt. 

 

Vi håber ikke at du blev for skuffet. For bag det rigtige team MorfarsMoustache.dk gemmer der sig nogle mennesker, som faktisk oprigtigt føler at Morfar er en rigtig person. 

 

Vi starter ved starten. Det er sommer 2008, og Rikke og Jesper Manniche skal på loppejagt i Herning. Rikke og Jesper har nemlig begge siden deres barndom, altså lang tid før de mødte hinanden, haft en stor kærlighed for gamle ting. Så lang tid siden, at de slet ikke kendte ordet vintage. Men bare kunne mærke den der følelse i kroppen, der kommer når man rører ved en gammel ting eller noget gammelt tøj. Kunne mærke historien. Det er svært at forklare hvis man ikke selv har prøvet det. Men det er et magisk øjeblik.

 

Nå, Jesper og Rikke skal på loppejagt efter vintagetøj. Men det er svært at finde i genbrugsbutikkerne i Herning, mellem alle de brugte og slidte fast-fashion brands der fylder overalt (som følge af den frygtelige brug-og-smid-væk kultur - men det er en helt anden historie!). Skal vi virkelig helt til København eller Århus, for at købe vintagetøj tænkte de? Hvad med os i provinsen? Hjem på internettet for at se udvalget af gamle klude her - men nej. Ikke det store udvalg her heller - og slet ikke til mænd. De kiggede på hinanden - det kan da ikke være rigtigt!

 

Der blev drukket mange kopper kaffe den aften, for et koncept blev født. De var enige om mange ting. Det skulle være billigt. Det skulle være nostalgisk. Det skulle være storytelling. Der skulle være et STORT udvalg og der skulle være fokus på bæredygtighed. Det skulle ikke bare være tøj; det skulle være tøj med historie!

 

Men hvad med navnet? Jooo.. der var et par andre muligheder der kom på banen, men dem beholder vi bag moustachen. Det blev Morfar der skulle stå i front. Og hvis vi havde en FAQ på webshoppen, så skulle det første spørgsmål være: Hvorfor hedder i MorfarsMoustache? For det er vi vist blevet spurgt om et par gange eller ti. Og her kommet svaret: Morfar står for alt det vi gerne vil signalere; hygge, nostalgi, historie, originalitet. Og hvor gemmer der sig mest af dette? Det må da være bag Morfars Moustache?! ;)

 

Hos Morfar er der plads til alle. Om du er høj, lille, ung, ældre eller bare har store tæer - Morfar omfavner det hele. Her kommer du aldrig til at læse om mode-regler, for her er ingen regler. Og hvis der er en regel, så er reglen at man skal gå i det tøj som har det allerbedst i. Og det er der virkelig mulighed for med vintagetøj, for der kan man boltre sig i mange årtiers forskellige modediller.

Faktisk blev Jesper og Rikke tilbage i 2008 rågivet til at vælge et andet firmanavn, af en fagperson indenfor iværksætteri. Det er virkelig nervepirrende at stå ved sin mavefornemmelse efter sådan et råd. Men vi kunne mærke Morfar, og det blev Morfar. Så lige et godt råd i farten: husk at mærke efter i maven, der sker ting og sager dernede som ikke altid samarbejder med fornuften (eller andre mennesker) - og det er heller ikke altid nødvendigt. 

 

Igennem årene har Jesper og Rikke haft butik i både Herning og senere på Samsø. Idag bliver webshoppen drevet lidt udenfor Slagelse, i en stråtægt bondehus fra 1827. Her kan du også besøge Mofferiet - en hyggelig gårdbutik fyldt med vintagetøj og gamle, finurlige ting og sager (læs mere om Mofferiet her)

 

I 2015 ansatte MorfarsMoustache sin første medarbejder; Tine Larsen (Rikkes søster). Tine pakker bl.a. alle de dejlige vintage skatte der bliver sendt ud fra webshoppen og sørger for at der bliver lagt en masse nye vintage sager på webshoppen næsten hver dag. 

 

Der er altså gået 9 år efter det første spæde ønske om at sprede vintagetøj ud til hele landet, og vi har knuselsket alle årene. Lad os tage 9 mere (mindst!). 

 

De kærligste vintage-elskende hilsner fra team MorfarsMoustache.dk,

Morfar, Jesper, Rikke og Tine

 

 

 

KONKURRENCE!!

En 9-års fødselsdag skal fejres! 

Derfor kan du nu være med i lodtrækningen om et gavekort til MorfarsMoustache.dk på 300 kr! 

Det eneste du skal gøre, er at skrive herunder hvad du kunne tænke dig at se mere af på webshoppen.

Husk at udfylde formularen med din emailadresse (du bliver ikke tilmeldt noget - det er kun så vi kan komme i kontakt med dig hvis du bliver den heldige).  

 

Morfar  (shhh... vi leger bare at det er Morfar) finder en vinder d. 17/11 :)

Held og lykke ;)

 

Morfar har nu fundet den heldige vinder.. som blev... Susan Rathsach! Tillykke Susan - Morfar har sendt dig en mail :)

 

 


Kommentar(er) 50

 • Line
  Line

  Kære Morfar! Jeg er helt vild med hjemmesiden her, og er inde for at lede efter nyankomne varer mange gange om ugen! Jeg ville ønske der var nogle flere kjoler i en skaterdress/a-line model - Noget som går lidt ind i tajlen ;) Ellers bare en masse 90\'er tøj, da det er min favorit!

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Line

   Hej Line - det er vi simpelthen bare så glade for at høre :) Tak for dine gode forslag, de kommer med på listen :) Kh. Morfar

   Svar

 • Birgitte Rasmussen
  Birgitte Rasmussen

  Jeg syntes det er en dejlig hjemmeside.

  Svar

 • Mathilde Brinch Nørregaard
  Mathilde Brinch Nørregaard

  Flere farverige jakker fra 80\'erne. Sådan nogle uden lynlås, og fx. med lomme foran :D

  Svar

 • Sofie Lind
  Sofie Lind

  Jeg synes det er så svært at finde bukser fra de tidligere 70\'ere og før. Jeg ville vildt gerne se flere af disse på shoppen :) og måske bh\'er der passer til de mere spidse kjoler

  Svar

 • Amalie
  Amalie

  Jeg elsker buksedragter og jeg kan ikke få nok! Det kunne være dejligt med flere, der er lange i både ben og arme. 🐢

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Amalie

   Hej Amalie - tak for dit forslag - vi skal gøre vores bedste for at få fat i flere buksedragter :) Kh. Morfar

   Svar

 • Susan Rathsach
  Susan Rathsach

  Kjoler, kjoler og flere kjoler, og gerne i større størrelser ❤️

  Svar

 • Jesper E. Holm
  Jesper E. Holm

  Jeg kunne godt tænke mig mere klassisk herretøj (Jakkesæt, frakker, sko osv.) Måske også nogle manchetknapper og selvbinder butterflies. Specielt er jeg på udkig efter regnfrakker fra England.

  Svar

 • Victor Petersen
  Victor Petersen

  Noget mere 80-90er ungdomstøj, jakker og sweatshirts.

  Svar

 • Rie
  Rie

  Jeg vil meget gerne se noget mere ældre vintage hos morfarsmoustache. Jeg går primært i tøj fra 30erne og 40erne er jeg altid på jagt efter flere smukke skatte fra de ældre årtier i blandt jeres fine lille butik 😊

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Rie

   Hej Rie, mange tak for din feedback - det er så rart at høre hvad vi skal kigge efter når vi køber ind :) Vi vil helt sikkert forsøge at få sneget lidt mere af det ældre vintage ind i sortimentet :) Kh. Morfar

   Svar

 • Maja Iben Juhl
  Maja Iben Juhl

  Store pelshuer, flere flotte lange frakker og flere smukke kjoler!

  Svar

 • Mads
  Mads

  Jeg kunne godt tænke mig at se endnu flere pæne skjorter! Det er klart dem jeg bedst kan lide!

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Mads

   Hej Mads, vi vil gøre vores ypperste :) Tak for din deltagelse i konkurrencen. Kh. Morfar

   Svar

 • Bianca jensen
  Bianca jensen

  Elsker at shoppe her og finder altid noget lækkert ;0)

  Svar

 • Stefan Kjeldsen
  Stefan Kjeldsen

  Lidt flere af de store fløjlsskjorter! Det er en sikker vinder!

  Svar

 • Mikkel Pedersen
  Mikkel Pedersen

  Vil gerne se nogle flere ting fra 60/70\'erne, nogle flere læder sko støvler/sko og psykedeliske skjorter. Kunne også være fedt at se ting som band tees, selebukser og lidt flere denim jeans. Btw så syntes skjorte, sweater og jakke sektionerne har fået rigtig mange fede ting på det sidste, men at andre kategorier specielt t\'shirt kategorien er blevet lidt glemt. Så vil i hvert faldt gerne se nogle flere t-shirts

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Mikkel Pedersen

   Hej Mikkel - du har så meget ret! T-shirts skal der til og det har vi ikke været for flinke til, så dem kommer der flere af på webshoppen indenfor kort tid :) Tak for din feedback :) Kh. Morfar

   Svar

 • Kirstine
  Kirstine

  FARVER og sære print/mønstre! Det kan man aldrig få for meget af :) Og tillykke!!

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Kirstine

   Hej Kirstine, mange tak :) Farver og sære print er lige i Morfars ånd :) Tak for din deltagelse i konkurrencen. Kh. Morfar

   Svar

 • Ida Juhl Mortensen
  Ida Juhl Mortensen

  Jeg er generelt ret vildt med siden, men kjoler og tøj i jordfarver/naturfarver skader aldrig 😍

  Svar

 • Jeanette Sørensen
  Jeanette Sørensen

  Er vild med siden, der er SÅ mange fede ting fra flere forskellige årtier. Ville ønske der var et større udbud i de store størrelser, især i 40-60’er tøj, men ved også det kan være svært at opdrive.

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Jeanette Sørensen

   Hej Jeanette, tusind tak for dine rare ord om Morfar :) Du kan tro vi altid er på udkig efter vintagetøj i lidt større størrelser :) Vi vil være ekstra opmærksomme på at få det vi har på lager, ind på hjemmesiden. Kh. Morfar

   Svar

 • Kathrine Mattebjerg
  Kathrine Mattebjerg

  Jeg kunne godt tænke mig mere børnetøj. Det kunne være mega fedt 😀 Men ellers har morfar et stort udvalg af mange lækre varer. 👍

  Svar

 • Nikoline
  Nikoline

  Bukser og jeans! Jeg elsker lækre jeans. Faktisk stort set alle bukser og jeans med høj talje er skønt. :)

  Svar

 • Charlotte Jackson
  Charlotte Jackson

  Kunne godt tænke mig mere originalt hippie-tøj, flower power og Høje sko i store (40-41) størrelser. Men eeeeelsker Morfar og hans moustache:0)

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Charlotte Jackson

   Hej Charlotte, tak for dit forslag - det vil vi helt sikkert tage til efterretning :) Morfar er lykkelig over at hans moustache kan sprede glæde :) Tak for din deltagelse i konkurrencen. Kh. Morfar

   Svar

 • Anja
  Anja

  Jeg kunne godt tænke mig at se tøj i store str.

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Anja

   Hej Anja, Vi vil gøre vores ypperste - det er en høj prioritet for os at forsøge at dække alle størrelser ind :) Tak for din deltagelse i konkurrencen. Kh. Morfar

   Svar

 • Louise
  Louise

  Jeg savner tøj i store str😀

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Louise

   Hej Louise, Vi vil gøre vores ypperste :) Tak for din deltagelse i konkurrencen :) Kh. Morfar

   Svar

 • Navina Andersen
  Navina Andersen

  Det ville da være spændende med nogle vintage øreringe af sølv og af guld :-)

  Svar

 • Marie
  Marie

  flyverdragter og fløjlsbukser! 👁👃👁

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Marie

   Hej Marie, Flyvedragter er højt på vores prioriteringsliste :) Tak for din deltagelse i konkurrencen :) Kh. Morfar

   Svar

 • Selma
  Selma

  Lækre tophuer og ekstravagante skjorter 🌟

  Svar

  • Morfar
   Morfar

   som kommentar til af Selma

   Hej Selma, Vi skal gøre vores ypperste :) Tak for din deltagelse i konkurrencen :) Kh. Morfar

   Svar

Skriv din kommentar