Glædelig jul fra Morfar!

oprettet d.

Glædelig jul fra Morfar!

Med kun en uge tilbage af 2017 og en enkelt nat til det bliver juleaftens-dag, vil Morfar lige dele et par tanker med jer. 

Morfar har nemlig et lille håb.

Et håb der starter ved udvælgelsen af årets juletræ, men med et budskab der bør spejles i mange andre af livets facetter. 

Et håb om at omfavne skævhederne. Det søde, skæve juletræ der har assymetriske grene eller måske endda dobbelt-top? Hvorfor skulle det ikke have lov til at blive pyntet?

Vi mennesker er også meget forskellige - og det er da fantastisk! Nogle har store næser, andre har lyse stemmer - og nogle træer mangler altså grene i den ene side. Morfar synes faktisk det er så vidunderligt med alle de skævheder i verden, at de bør omfavnes meget mere! Så derfor; omfavn skævhederne! Vær ikke bange for det skøre juletræ, moster Gerdas julesalmesang eller de bløde flæskesvær. I Morfars verden skal der ihvertfald være plads til alle - selv de krumme agurker!

Lad os gøre det uperfekte til det nye perfekte.

Eller i det mindste reflektere lidt over hvad det "perfekte" egentlig er? 

 

Èn ting er ihvertfald helt sikker - Morfar ønsker dig en, for dig, helt perfekt jul samt et godt og lykkebringende nytår! :) 

 

Vi ses i 2018 til et helt nyt år fyldt med masser af vidunderligt vintage! 

 

De kærligste julehilsner fra

Morfar

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar