VEGA fyldt med VINTAGE tøj

oprettet d.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt...

Hele VEGA fyldt med vintagetøj en HEL dag?!

Men det ER sandt! 

Og vi håber inderligt at du har plads i kalenderen d. 8/4, til at kigge forbi VEGA mellem kl. 11-17. Ikke kun for at hilse på team MorfarsMoustache (selvom vi vil ELSKE at hilse på dig), men ligeså meget for oplevelsen af at blive indhyllet i 6 årtiers mode - repræsenteret af nogle af Danmarks og Sveriges bedste vintagebutikker samt private samlere. 

For 2. år i træk afholdes nemlig vintage-messen København Vintage. Måske var du forbi sidste år, men hvis du ikke var, kan vi fortælle at det bliver en vidunderlig magisk dag med en masse passionerede vintage-entusiaster, forskellige vintage-relaterede events og ikke mindst muligheden for at få fingre i lækkert vintagetøj fra perioden 1920-1979 fra de 40 stande der er på messen.

Du kan læse meget mere om messen lige her.

 

Morfar har selvfølgelig en stand på messen, og han har samlet en stor portion vintage-lækkerier som kommer med på dagen. 

På Morfars stativer kan du finde både dame og herretøj fra alle årtier, men primært 50-70erne. Vi har en bred vifte af forskellige vintage kategorier med. Til damerne har vi bl.a. kjoler, bluser, nederdele, nattøj/lingeri samt en masse smykker, tasker, sko, tørklæder og meget mere. Til herrerne har vi fundet skjorter, habitter, blazerjakker, bukser, hatte og en masse andet dejligt nips frem. 

 

Så puds vintage skoene og find bryl cremen frem - for nu skal der vintage-nørdes!

 

Lad dig friste lidt af billederne herunder, her kan du nemlig se et lille sneakpeak af det tøj vi tager med på messen (et MEGET lille udpluk) ;)

 

 

Først lidt til damerne...

 

 

 

Og selvfølgelig også lidt til herrerne...

 

 

Morfar håber at hilse på dig i VEGA - og hvis ikke det bliver der - så ses vi måske igen her på www.MorfarsMoustache.dk :)  

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar