Beverly Hills 90210 - få stilen hos Morfar!

oprettet d.

Vi kender den vist alle!

- 90er-serien der fangede mange af hverdagens problemer hos enhver almindelig 90er-teenager og den dag idag stadig vises på mange tv-kanaler verden over.

Hos Morfar er serien en legende! Især hvad angår alt det dejlige 90er-tøj der florerer i samtlige afsnit; for alle skuespillerne havde hver sin lækre 90er-stil.

Morfar mener selvfølgelig tv-serien Beverly Hills 90210! 

Serien så dagens lys i USA i 1990 og kørte helt frem til år 2000; og er stadig en af de mest populære ungdomsserier nogensinde.

Hvem husker ikke den skønne og smukke Kelly med hendes lange blomstrede kjoler, eller den cool og mystiske Dylan med sin skarpe frisure?

Også Steve, Brandon, Donna, David og Brenda blev udsat for lidt af hvert igennem seriens 293 afsnit; lige fra den klassiske teenage kærlighed og tøjkriser til mere seriøse problemer som stofmisbrug og kærestevold. 

I serien kan du lade dig inspirere af alt det skønne 90er-tøj - farverige kjoler, mønstrede kortærmede skjorter med spræl og lækre sportsjakker. 

Morfar er naturligvis leveringsdygtig i en masse dejlige og originale 90er-klude og herunder kan du finde inspiration til en ægte Beverly Hills 90210-stil. De viste varer er dog kun tilgængelige på hjemmesiden så længe lager haves; der er jo kun 1 stk af hver :)

Men hæng lige på - for nederst kan du også læse et par sjove fun-facts om serien ;)

 

 

 

 

 

Fun Facts om Beverly Hills 90210

- Den oprindelige titel var ”The class of Beverly Hills” men blev ændret kort før premieren!

- Alicia Silverstone og Drew Barrymore sagde begge nej til rollen som Valerie Malone.

- Andrea (Gabrielle Carteris) var hele 29 år da hun fik rollen. Og Steven (Ian Ziering) 28 år. Begge skulle de forestille at være 16 år gamle.

- ”The Peach Pit” var baseret på en virkelig restaurant i Los Angeles der hedder ”The Apple Pan”

- Dylan (Luke Perry) skulle oprindeligt kun have spillet med i de første 3 episoder, men blev hurtigt en fast del af holdet.

- Brandon (Jason Priestley) var den sidste der fik en rolle i serien. Han fik rollen fredag og startede op på produktionen mandag!

- Kelly (Jennie Garth) var den første der landede en rolle i serien, men hun måtte også gå til auditions hele 5 gange inden hun fik den!

- Skole scenerne blev ikke filmet på Beverly Hills High school, da de ikke ville have noget med serien at gøre, men i stedet på Torrance high school hvor bl.a. Buffy Vampyrdræberen også er filmet


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar