Mød Morfar til "Farlig Ungdom" d. 16/6

oprettet d.

Tag et smut 70 år tilbage i tiden, når Andelslandsbyen Nyvang afholder arrangementet "Farlig Ungdom" d. 16/6! 

 

Hvis du ikke allerede kender Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk, så er det på tide; og det vil være en virkelig god ide at gøre det d. 16/6 - ikke kun fordi du kan møde Morfar på dagen - men fordi du vil give dig selv en stor oplevelse.

 

Andelslandbyen Nyvang er til daglig et oplevelsescenter; en lille landsby hvor du kan røre, dufte, gøre, prøve, lege dig igennem livet i midten af 1900-tallet.

Til arrangementet "Farlig Ungdom" sættes der en hel dag fokus på den amerikansk-inspirerede ungdomskultur i 1950erne. Præmieballondans, kraftprøver til herrerne, picnic med rejsegrammofon, en tur rundt i byen i en 50er-taxi - er blot få af de sjove historiske indslag du kan opleve på dagen. Om aftenen kan du komme til asfaltbal med swingdans, coctails og rock'n'roll.

- OG så kan du selvfølgelig blive fristet i vintage boderne - i en af dem finder du Morfar! Og han har naturligvis sørget for et flot og fristende sortiment af lækkert 50er-tøj (som er ikke er på webshoppen). Se et lille sneakpeak herunder.

 

Morfar håber at se dig til en farverig dag i de store skørters tegn!

 

Find mere information om arrangementet på Nyvangs hjemmeside, lige her.

 

Og på Facebook lige her.

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar