• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Nyhed hos Morfar

oprettet d.

Vidste du at..

-tekstilbranchen er den næststørste forurenende industri i verden? - og at den moderne brug-og-smid-væk kultur desværre er en af de helt store grunde til dette, da mange forbrugere idag kræver billige produkter der kan skiftes hurtigt ud.

Dette har selvfølgelig en konsekvens; og det er miljøet der må betale prisen. Desværre. 

 

 

Men det behøver ikke at være sådan!

Selvom det at handle genbrug er den allermest miljøvenlige måde at shoppe på, er der heldigvis mange producenter i tekstilbranchen der begynder at tænke i mere miljøvenlige baner.

MEN der er nogle ting der kan være lidt vanskelige for den miljøvenlige forbruger at skaffe - en af de ting er strømpebukser!

Strømpebukser bæres ofte et par gange hvorefter de bliver kasseret pga. slidtage som resultat af en efterhånden dårlig, billig kvalitet.

To milliarder par strømpebukser bliver faktisk hvert år kasseret!

DERFOR har Morfar fundet frem til Swedish Stockings. 

Hvis du ikke allerede kender Swedish Stockings, så er der en rigtig god grund til at læse videre. For virksomheden er en af de få, som er virkelig gennemførte i et miljøvenligt perspektiv.

Swedish Stockings producerer nemlig moderne strømpebukser og strømper af genanvendt nylon - men ikke nok med det! Hele produktionen bag deres produkter foregår med lige stor hensyntagen til miljøet. Deres energiforbrug er f.eks. dækket af solceller og alt vand det bliver brugt til produktionen bliver enten genbrugt eller renset efter anvendelse.

- Se det er noget der får Morfars overskæg til at krølle ekstra meget!

 

Produktion og materialer hos Swedish Stockings

 

Swedish Stockings hos Morfar

Morfar er stolt over at kunne præsentere et lille fint udvalg af de fine strømper fra Swedish Stockings her på MorfarsMoustache.dk!

Du finder udvalget lige her

Alle modellerne er afprøvet her på vintage-kontoret - og hold nu fast!

Lad os bare sige, at de har været under vintagekjolerne en del gange siden ;)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar