• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Nyhed på webshoppen

oprettet d.

Vi er så glade for og stolte af, at kunne fortælle dig at du nu kan finde en helt ny varekategori på webshoppen.  

Vi har nemlig endnu engang valgt at udvide vores varesortiment med et lækkert bæredygtigt produkt; så nu kan du finde herlige miljøvenlige strømper fra Thought – til både herrer og damer.

Vi er altid på jagt efter spændende, miljøvenlige produkter vi kan tilbyde på webshoppen. Vi sætter høje kriterier til hvordan de er blevet produceret og hvad de er lavet af, og derfor indkøber vi kun nye produkter, når vi er sikre på at vi kan formidle varer i god kvalitet og ikke mindst bæredygtigt.

Hvis du kunne tænke dig at blive lidt klogere på hvem Thought er, hvad deres produkter er lavet af og hvordan de produceres, så læs endelig videre.

 

Hvem er Thought?

Thought er en mindre virksomhed bosat i London. De startede i 2005 og har igennem årene udviklet deres koncept til at sælge nutidigt tøj til mænd og kvinder, der er nemt at bære og bæredygtigt produceret. De kalder det ”love-forever classics”.

De tænker over den indvirkning deres virksomhed har i hele processen fra design - til salg og gør alt for at minimere deres aftryk på miljøet.

Deres fantastiske og farverige strømper som vi har valgt at sælge på webshoppen, er lavet af bambus, økologisk bomuld og recycled polyester.

 

Bambus er en hurtigt groende plante med behov for minimum af ressourcer. Det er silkeblødt og er rigtig god til at regulere temperaturer.

Økologisk bomuld er 100% certificeret økologisk og spundet med omtanke for miljøet.

Recycled polyester begyndte sit liv som en plastik flaske, men er herefter blevet omarbejdet til et stærkt og blødt materiale.

 

Deres produkter er selvfølgelig farvet med azo-fri farver.

Fra først til sidst i processen, bliver hvert stykke tøj produceret i det samme land for at minimere transportforurening. Når det er tid til at rejse videre i verden, bruger de kun slow-shipping med stor omtanke for miljøet.

De stiller også et sæt krav til de fabrikker hvor tøjet bliver fremstillet. Bl.a. må der ikke bruges børnearbejde, der må ikke være diskrimination, og der skal være en fair løn til arbejderne.

 

Tre simple regler…

Thought har tre simple tøjregler de opfordrer deres brugere til at følge:

  • Brug tøjet mere end én gang før du vasker det.
  • Reparer dit tøj hvis det har brug for det, i stedet for at udskifte det.
  • Giv uønsket tøj videre til venner, familie eller velgørenhed, så det kan leve videre.

Dette kan vi kun bakke op om :-)

 

Klik videre og bliv fristet

Vi er startet ud med et lille fint udvalg af deres farverige og mønstrede strømper, men sortimentet vil løbende blive udvidet.

Herunder kan du se et lille smugkig, og hvis du klikker lige her kan du blive fristet af hele vores udvalg :-)

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar