• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Godt nyt-vintage-år!

oprettet d.

Tiden sig nærmer..

Der er kun få dage tilbage i 2019, og et helt nyt år banker på døren!

I hvert fald på papiret.

For hver dag er vel egentlig starten på et helt nyt år – der er jo 364 dage foran hver dag vi slår øjnene op, så hvorfor ikke bare leve hver eneste dag som om vi har et helt år af muligheder foran os?

Men hvorom alting er, så bliver man vel altid lidt reflekterende på året der er gået og mange af os har måske også ønsker eller forhåbninger til det nye år.

Og det har vi naturligvis også her hos MorfarsMoustache.dk.

2019

2019 har været et vidunderligt vintage-år! Vi har formidlet en masse dejligt vintagetøj ud til en stor skare af genbrugsentusiastiske-miljøelskende-historiebegejstrede kunder; og vi har nydt hver en handel! Vi bliver ofte enige om, at vi er så privilegerede at have verdens sødeste kunder!

I alle de 11 år vi har eksisteret, har vi haft fokus på miljøvenlighed i vores koncept. For hvert år der går, bliver vi dog mere bevidste om måder vi kan implementere det i vores daglige drift - og i år er ingen undtagelse. Måske vil nogle tænke at det er en dråbe i havet; men hvis der ingen dråber var, ville der intet hav være. Så for os betyder selv de mindste ting, faktisk en stor del. Små tilføjelser som affaldssortering på kontoret og ny miljøvenlig pakketape kan gøre os rigtig glade!

2019 blev også året hvor vi (til vores egen store begejstring) begyndte at forhandle de lækre og bæredygtige ”Thought” strømper på webshoppen (se dem lige her). Har du et forslag til flere miljøvenlige produkter vi kan forhandle, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Sidst, men ikke mindst, er vi blevet en genbrugs-elsker mere på kontoret, da vi har været så heldige at få en sød praktikant med i Morfar-teamet :-)

2020

Vi mærker tydeligt en stigende efterspørgsel på vintagetøj og genbrug generelt, hvilket vi jo synes er helt vidunderligt! Derfor vil vores vigtigste nytårsforsæt for 2020 være at blive endnu skrappere til det, vi allerede gør:

  1. Tilbyde et godt og bredt sortiment af vintagetøj.
  2. Være oppe på beatet med de nyeste vintagetrends – vi fornemmer blandt andet at 90erne er kommet for at blive.
  3. Fortsat omfavne alle årtiers modediller.
  4. Udvide og udforske nye bæredygtige tiltag i forhold til såvel emballage, daglig drift samt spændende produkter i butikken og på webshoppen.
  5. Styrke vores samarbejde med teatre, film, tv og museumsverdenen.
  6. Nyde hverdagens uforudsigelighed noget mere.
  7. Omfavne nuet 😊

Og hvad med dig – hvordan skal dit vintage/bæredygtige/genbrugs-tyvetyve forme sig?

Godt nytår! 😊

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar