• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Vintage-stil? Eller DIN stil?

oprettet d.

Vi oplever ofte, at mange har svært ved at hoppe ud i ”vintage-stilen”.

En forestilling om, at man i vintagetøj skiller sig for meget ud og får al for meget opmærksomhed på grund af en ”anderledes tøjstil”; selvom lysten måske er der.

Men det fantastiske ved vintagetøj, er at der er uendelige muligheder for at skabe en stil. Det behøver slet ikke at være en vild og iøjefaldende ”vintage-stil” – der er plads til lige præcis din stil.

Mange tror fejlagtigt at vintagetøj kun er lig med brusende-50er-skørter, vilde 70er-maxi-hippi-kjoler eller skriggule-80er-bluser-med-kæmpe-skulderpuder. Men du kan altså sagtens hoppe i vintagetøj uden at ligne en 80er-Madonna eller 70er-hippi. Det var nemlig langtfra alle mennesker i de forgange år, der hoppede med på tidens vilde modetendenser. Meget af hverdagstøjet fra før i tiden, er en del mere nedtonet end de flestes forestillinger om hvordan folkemængden gik klædt.

Meget af fast-fashion-moden i dag bliver faktisk også inspireret af de forgange års moder, så det kan ofte nemt sammenlignes med originalt hverdags-vintagetøj.

Ofte handler det også meget om, hvordan du vælger at sætte tøjet sammen.

Så uanset om du ønsker en helt unik og flamboyant stil, eller blot et lidt mere ”nedtonet” look – så er der endeløse muligheder hvis du vælger at dykke ned i vintagetøjets vidunderlige potentialer!

Herunder er et fint eksempel på hvordan en nederdel fra 1980erne, sat sammen med en nyere produceret sort top, slet ikke behøver at se vild og "80er-agtig" ud (og i øvrigt også hvordan man i designet på denne nederdel har været inspireret af 1950ernes store skørter og lommer) :-) 

 

Nederdel fra 1980erne, ca. str. 36 (199,-) (kan findes lige her, så længe lager haves)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar