Lidt mindre had. Lidt mere kærlighed.

oprettet d.

Igår fik vi en rigtig god anmeldelse af vores webshop på Trustpilot! Jubii – det betyder simpelthen bare SÅ meget for os :-)

Vi lever og ånder for vintagetøj; vi elsker de gamle klæder og alle de vidunderlige fordele og følelser der følger med når man iklæder sig vintage-skatte! Og et af vores største ønsker er, at kunne give denne store glæde videre til vores søde kunder – når i er glade, er vi glade! :-) Så det er bare dejligt at få bekræftet at vi spreder vintage-glæde i form af søde ord i en anmeldelse!

Når man er en lille selvstændig virksomhed, så betyder det virkelig meget med sådan et skulderklap :) Dog vil jeg lige tilføje, at vi altid også MEGET gerne vil høre fra jer, hvis i har oplevet noget i forbindelse med jeres køb hos os, der ikke har været som forventet – det er jo lige præcis sådan vi kan gøre det bedre.

Anmeldelsen startede dog også lidt mere filosofiske tankestrømme hos mig.

Nogle helt konkrete tanker jeg faktisk har haft i mange år. Vi kender alle til den rare følelse når vi får ros. Det behøver faktisk ikke være noget stort. Hvor er det bare en fin kjole du har på i dag. Sikke en flot frisure du har fået. Det er altså bare dejligt at få de her små, søde impulsive ord fra hinanden!

Jeg synes vi skal blive lidt bedre til at rose hinanden i hverdagen. Det skal naturligvis kun være når vi mener det. Men ofte tænker vi det garanteret; de fine tanker om mennesker vi møder på vores vej - hvadenten det er nogle vi kender godt eller lige har mødt. Ud med det! Lad os løfte hinanden lidt mere!

Måske er jeg lidt gammeldags. Men i en tid, hvor vi har så travlt med at sammenligne hinanden, overgå hinanden og konkurrere med hinanden, så savner jeg faktisk lidt mere næstekærlighed. Lad os acceptere hinandens forskelligheder og glæde os når vores medmennesker oplever succes. Tænk på hvor mange ringe af glæde, det kunne sprede i vandet!

Der er så meget had i verden. Jeg ville ønske at vi kunne fokusere endnu mere på kærligheden og alt det gode i os mennesker.

Jeg vil runde af med et fantastisk apropos-quote af Maya Angelou – og en kæmpe tak til dig, fordi du havde lyst til at læse med :-)

Kærlige hilsner fra Rikke/ejer af MorfarsMoustache.dk

 

 


Kommentar(er) 1

  • Ove Dahl
    Ove Dahl

    Tak for den fine pakke fra jer. Det er den mest personlige og omhyggelige indpakning fra en forretning, som jeg hidtil har set. Og indholdet bliver nu givet videre i form af erindringskasser til demensramte rundt om i landet. For tøjet kan nemlig åbne op for minder, erindringer og oplevelser fra mange år siden. Vi kalder dette for reminiscens og du kan se mere om arbejdet på hjemmesiden: www.reminiscens.dk. Her kan man bl.a. finde de digitale erindringskasser med tusindvis af genstande med oplæste tekster, nemt og gratis at anvende. Venlig hilsen Ove Dahl

    Svar

Skriv din kommentar