Gratis Bi-buffet med din næste ordre

oprettet d.

 

Her kommer en lille historie om blomsten og bien.

 

Den kan gøres lang for der er faktisk utrolig meget vigtig info, men her kommer den ultrakorte version: vores eksistens afhænger i høj grad af biernes eksistens.

 

Vidste du f.eks. at det ældste kendte fossil af en bi er 100 millioner år gammelt! De overlevede endda en masseudryddelse, og i samarbejde med de tidlige blomsterplanter dengang, skabte de altså bestøvningsprocessen.

 

Mange millioner år senere kom homo sapiens ind i billedet og nød godt af dette bestøvnings-samarbejde – præcis som vi gør i dag.

 

Bortset fra at vi ikke bare nyder den, vi er faktisk dybt afhængige af den!

 

De knokler hver dag for at skabe og vedligeholde en stor del af Jordens flora. Men det stigende pesticidforbrug, forurening af miljøet og klimaændringer tager livet af dem. Der er simpelthen ikke mad nok til dem. 

De har hjulpet os i så mange år, så selvfølgelig skal vi også hjælpe dem!

 

DERFOR får du igen i år muligheden for at bidrage til dette, ved at sprede en masse skønne blomsterfrø rundt omkring i landet når du handler hos Morfar.

 

Vi har nemlig indkøbt 50 poser økologiske bi-buffet fra Fantatiske Frø - en passioneret, nyopstartet virksomhed der sælger økologiske og biodynamiske frø til haven - med en ejer der har stor interesse i bæredygtighed, planter og selvforsyning. DET er noget vi kan li!

Laura Grubbe, som står bag Fantastiske Frø, har et stort ønske om at være med til at formidle det gamle håndværk og glæden ved at dyrke sin egen mad.

Udover det, arbejder hun aktivt med en række af de 17 verdensmål - du kan læse meget mere om hendes grønne tanker lige her

Og så synes vi faktisk det er ret sejt, at hun selv tegner illustrationerne til hendes (virkelig flotte) frøposer :-)

 

Du kan få en gratis økologisk bi-buffet fra Fantatiske Frø med i din næste ordre fra MorfarsMoustache.dk, ved at bruge koden "Bibuffet" i rabatkode-feltet i kurven - så bliver frøposen automatisk tilføjet din ordre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kildeinformation: Information

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar